BOAadvies is onderdeel van ICS Ruimteregie BV
mm
BOAadvies

< Terug naar alle nieuwsberichten

BOAadvies is onderdeel van ICS Ruimteregie BV

BOAadvies is per 15 september 2016 onderdeel geworden van ICS Ruimteregie BV. Hiermee wordt BOAadvies naast ICSadviseurs en ICSInterim één van de activiteiten van ICS Ruimteregie. Door deze overname wordt de positie van BOAadvies als een betrokken en gedreven technisch adviesbureau voor onderwijshuisvesting verstevigd, en kan het bedrijf beter inspelen op de huidige marktontwikkelingen.
De beide directeuren van BOAadvies, Maarten Boelsma en René van der Willigen, blijven volop actief in de onderneming. Zij zijn en blijven het gezicht van BOAadvies en het primaire aanspreekpunt voor alle klanten en relaties. Naast continuïteit is er sprake van verandering: BOAadvies wil haar technische expertise met betrekking tot de huisvesting van maatschappelijk vastgoed nog verder uitbreiden en scherper profileren. Dit geldt onder andere voor de thema’s duurzaamheid, binnenmilieu, bouwkosten en technisch beheer. Het adviseursteam wordt hiertoe versterkt en uitgebreid.
In de komende maanden wordt het businessplan van de vernieuwde organisatie uitgewerkt. Wij zijn zeer verheugd over deze nieuwe fase in het leven van BOAadvies en wij presenteren onze plannen voor de toekomst graag nader aan u aan in het begin van het nieuwe jaar!
Maarten Boelsma & René van der Willigen