Groen? Doen!
mm
Rene van der Willigen

Groen? Doen!

BOAadvies is verantwoordelijk geweest voor een aantal verbouwingen aan het Mundus College in Amsterdam. Het Mundus College is een school waar leerlingen grenzeloos leren voor vmbo (basis, kader en tl), praktijkonderwijs krijgen en waar anderstaligen snel op weg worden geholpen naar regulier onderwijs. Het project omvatte o.a. de herinrichting van de 3e en 4e verdieping van het schoolcomplex.Aanleiding van dit project was dat de leerlingen voor praktijkonderwijs verhuisden van locatie Herman Poortstraat naar de locatie aan de Burgemeester Hogguerstraat.

BOAadvies heeft vanuit de ontwerpfase het project georganiseerd in samenwerking met het bouwteam (gebruikers, aannemer en projectmanager), de projectgroep (opdrachtgever en projectmanager) en de stuurgroep. Vanuit het projectmanagement (BOAadvies) is o.a. gestuurd op veiligheid, duurzaamheid en de gebruikerswensen.

Het resultaat mag er zijn, licht en fris! Voor de kleur groen is bewust gekozen omdat deze kleur staat voor balans, ontspanning en positiviteit.