Hoogste punt nieuwbouw Vellesan College bereikt
mm
BOAadvies

< Terug naar alle nieuwsberichten

Hoogste punt nieuwbouw Vellesan College bereikt

Op 7 juli jl vierde het Vellesan College het bereiken van het hoogste punt van de nieuwbouw voor de vmbo-afdeling. Leerlingen lieten met helium gevulde balonnen los ter ere van het bereiken van het hoogste punt. Natuurlijk werd ook de Vellesan vlag gehesen.
De school biedt een curriculum op maat waarbij veel aandacht is voor loopbaanleren en dus een sterke samenhang tussen theorie en praktijk kent. Bij het ontwerp is speciaal aandacht besteed aan de transparantie en flexibiliteit van het gebouw. Begin 2017 betrekken 450 leerlingen dit mooie nieuwe gebouw
BOAadvies voert het volledige bouwmanagement van de nieuwbouw.

“Dit gebouw maakt deel uit van het masterplan 2010-2017 van de gemeente Velsen”, zegt beleidsadviseur onderwijs René van Veen. “De nieuwbouw voor het Vellesan College is in 2011 gestart. Dit gebouw voldoet volledig aan de laatste eisen zoals die aan het VMBO worden gesteld. Dat het allemaal zo goed is gelukt, daar zijn we als gemeente heel blij mee.”
Blij is ook rector Boelsma: „Het gaat een prachtig gebouw worden. Met veel ruimte en zichtlijnen tot aan de Willebrordstraat. In de kerstvakantie willen we gaan verhuizen.”
Bron: Haarlems Dagblad