Technisch adviseurs maatschappelijk vastgoed voor onze vestiging Amsterdam
mm
BOAadvies

< Terug naar alle nieuwsberichten

Technisch adviseurs maatschappelijk vastgoed voor onze vestiging Amsterdam

Ons expertiseveld ‘Bouwtechnisch advies’ is op zoek naar versterking: technisch adviseurs (starter) al dan niet met enkele jaren ervaring. De kerncompetentie van het expertiseveld bestaat uit directievoering en toezicht, technisch beheer, technisch advies, bouwkostenadvies, kwartiermakerschap, brandveiligheid, duurzaamheid, installatietechniek. Spreekt de vacature je aan en ben je een meer ervaren technisch adviseur, zijn we ook zeker geïnteresseerd.

Met onze andere expertisevelden; ‘Vastgoedontwikkeling’, ‘Voorzieningenplanning & Vastgoedstrategie’ en ‘Organisatie & Ruimte’ vormen we een interdisciplinair bureau, bundelen we onze kennis en werk je nauw samen; project- en procesmanagement, opstellen van een vraagspecificatie, financieel-economische kennis, aanbestedingsstrategieën, juridische kennis, maar ook specifiek inhoudelijke kennis over het primaire proces van onze opdrachtgevers. Als technisch adviseur maatschappelijk vastgoed heb je toegang tot al deze expertise waardoor je sterk staat in je projecten.

ICSadviseurs
Wij verbinden visie en huisvesting, met als resultaat: efficiënte, duurzame en inspirerende omgevingen. Wij adviseren in alle stadia van het huisvestingproces. Vanuit Amsterdam, Eindhoven en Zwolle werken we met 60 gedreven professionals aan uitdagende huisvestingsvraagstukken. Onze klanten zijn onderwijsinstellingen, gemeenten, welzijns- en zorginstellingen in heel Nederland, België en Duitsland. Meer informatie over onze organisatie vind je op icsadviseurs.nl. Voor een indruk van ons team: bekijk de film ‘Wij zijn ICS’.

Profiel projectmanager maatschappelijk vastgoed
Je bent een startend technisch adviseur maatschappelijk vastgoed of technisch adviseur met enkele jaren relevante werkervaring. Dit kun je aantonen op basis van verschillende projectreferenties. Binnen het expertiseveld bouwtechnisch advies werk je nauw samen met collega’s in diverse projecten. Je bent enthousiast, geïnteresseerd in techniek, analytisch, creatief, doortastend en ondernemend en je bent goed in het managen van belangen en verwachtingen. Je kunt je zowel mondeling als schriftelijk zeer goed uitdrukken en je bent bovenal een teamplayer! Je bent marktgericht en een goede netwerker (in wording). Je hebt een afgeronde opleiding op HBO of academisch niveau in bouwkunde, vastgoedkunde, of een verwante opleiding. Wij bieden een multidisciplinaire werkomgeving, waarin je je kunt ontwikkelen tot een ervaren professional. Je doet ervaring op in een diversiteit aan projecten en werkt in teams met een wisselende samenstelling. Naast een prettige, uitdagende, collegiale en professionele werksfeer, bieden wij een grote mate van vrijheid en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Ons werkgebied is heel Nederland, jouw standplaats is Amsterdam. Wie bieden je een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met de intentie tot voortzetting voor (on)bepaalde tijd. Het betreft een dienstverband met een minimum van 32 uur.

Interesse?
Solliciteer en voeg hierbij je cv en een motivatiebrief toe en stuur dit aan Jeanine.Hollema@icsadviseurs.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je bellen met Alfred Bakker (06 – 22267847) of e-mailen met Alfred.Bakker@icsadviseurs.nl. Meer informatie over onze organisatie vind je op deze website. Wij stellen geen prijs op acquisitie naar aanleiding van deze vacature.